Vi har desværre ikke en fin webshop, men herunder er vores prislister som pdf-filer, dem kan du åbne og printe ud og bruge som bestillingsseddel.

Landkylling/Tvis kylling

Vores kyllinger er født i Danmark, vi henter dem daggamle i egen bil og kører dem hjem til en opvarmet stald, hvor de får serveret vand. Kyllinger er født med mad fra æggeblommen til de første 24 timer, derfor får de først  foder et døgn senere. De går inde i 3 - 4 uger, så kommer de til at gå ude på marken, hvor de løber rundt og finder alt muligt at spise. De får foder 2 gange om dagen, og om natten bliver de lukket ind i et hus med tørt halm.

 

Her går de og har et rigtig godt liv med masser af plads. De elsker at have en stor vandtrug.

Af hensyn til rovdyr bliver de lukket inde i et hus om natten og kommer ud igen tidlig morgen.

Når kyllingerne så er bliver 10 uger (70 dage), så  skal de sendes til de evige græsgange.

Vi har vores eget slagteri i gårdbutikken, så fra at kyllingerne fanges og til de er slagtet går der kun nogle få minutter. Når de er slaget og kølet ned, kommer de på frost, indtil du som kunde kommer og køber din kylling i vores gårdbutik.

Nr. Vosborg https://nrvosborg.dk/restaurant/frokost/ er en af vores store aftagere af kyllinger

Landand

Juleand: Vores landænder er født på et lille rugeri på Fyn, og så er de tranporteret i en opvarmet lastbil til vores gårdbutik, hvor de har gået i en lun stald med maser af tørt halm, og et godt foder uden vækst fremmer og antibiotika.

Når ællingerne er ca 3 uger skal de afklimatiseres, og skal til at ud på den store græsmark.

Her går de og har et rigtig godt liv med masser af plads, og de elsker at have en stor vandtrug hvor de rigtig kan få hovedet under vand, og hvis de er så heldige at der skulle komme en regnbyge, så står alle ænder og fanger regndråber, og ser helt salige ud, og nyder rigtig tilværelsen.

Af hensyn til rovdyr bliver de lukket inde i et hus om natten, og kommer ud igen tidlig morgen.

når ænderne så er bliver 14 uger(98dage), så er det blevet dage hvor ænderne skal sendes til de evige græsgang. Vi har vores eget slagteri i gårdbutikken, så fra at ænderne er fanget og til de er slagtet går der kun nogle få minutter, og når de er slaget og kølet ned, kommer de på frost til du som kunde kommer og køber din and i vores gårdbutik.

Kylling på friland (3)
Juleand

Mulardænder

Juleand: Vores Mulardænder, der er en krydsning mellem en moskusand og en landand, bliver udruget i det sydlige Tyskland og kommer til Danmark i opvarmede lastbiler nonstop, og så bliver de lukket ind i vores lune stald med masser af tørt halm, og et godt foder uden vækst fremmer og antibiotika.

Når ællingerne er ca 3 – 4 uger skal de afklimatiseres, og skal til at ud på den store græsmark.

Her går de og har et rigtig godt liv med masser af plads, og de elsker at finde små dyr og laver på græsmarken.

Af hensyn til rovdyr bliver de lukket inde i et hus om natten, og kommer ud igen tidlig morgen.

når ænderne så er bliver 16 uger(112 dage), så er det blevet dage hvor ænderne skal sendes til de evige græsgang. Vi har vores eget slagteri i gårdbutikken, så fra at ænderne er fanget og til de er slagtet går der kun nogle få minutter, og når de er slaget og kølet ned, kommer de på frost til du som kunde kommer og køber din and i vores gårdbutik.

Mulardænder

Moskusand

Juleand: Vores Moskusænder bliver udruget i det sydlige  Tyskland og kommer til Danmark i opvarmede lastbiler nonstop, og så bliver de lukket ind i vores lune stald med masser af tørt halm, og et godt foder uden vækst fremmer og antibiotika.

Når ællingerne er ca 3 – 4 uger skal de afklimatiseres, og skal til at ud på den store græsmark.

Her går de og har et rigtig godt liv med masser af plads, og de elsker at finde små dyr og larver og snegle på græsmarken.

Af hensyn til rovdyr bliver de lukket inde i et hus om natten, og kommer ud igen tidlig morgen.

Moskusanden kommer oprindelig fra Sydamerika, og her bygger de reder i træer, moskus anden har i modsætning til ander ænder nogle meget skarpe kløer, og det gør at de er velegnet til at kunne bygge reder i træer. Vores moskusænder er så velernærede at de umuligt kan flyve, så de holder altid til på jorden.

når ænderne så er bliver 13 uger(91 dage), så er det blevet dage hvor ænderne skal sendes til de evige græsgang. Vi har vores eget slagteri i gårdbutikken, så fra at ænderne er fanget og til de er slagtet går der kun nogle få minutter, og når de er slaget og kølet ned, kommer de på frost til du som kunde kommer og køber din and i vores Gårdbutik.

Moskusanden har ingen fedtlag som andre ænder, og vi anbefaler at man under stegningen tager højde for det, ellers kan den virke tør i kødet.

Moskusænder

Gås

Vores landgæs, er født 1. maj og så er de gået i stalden indtil de er ca. 3 uger der efter har de gået på græs ca 2 uger, hvor de er på stald om natten og derefter har de gået på en nedlagt minkfarm, men mink sikkert hegn omkring, 24/7, og de er så fantastisk flotte i fjerdragten, så man nænner næste ikke at slagte dem. De er så slagtet først i oktober og lagt på frost til du kommer og henter dem i fryseren.

Landgæs

Kalkun

Vores landkalkuner er utrolig sarte som små, de starter med 35 graders varme, og ikke i for store hold, og så skal vand og foder trug stå det rigtige sted, ellers kan de små kalkun kyllinger ikke finde hverken vand eller mad. Efter 5–6 uger kan de undvære varme og så bliver der lukket op for vinduer og døre så de får masser af frisk luft.

De går  på stald med masser af frisk luft og masser af frisk halm, og lige inden de skal slagtes skal der tages salmonella prøver, og så er det afsted på vores eget lille slagteri.

Vi slagter vores kalkuner i forskellige aldre, så du som forbruger kan få en kalkun der passer dig i størrelse.

Kalkun

Store Landkalkuner

Vores store landkalkuner til partering.

Vi har landkalkuner der vejer helt op til 16 kg, og de er rigtig gode til partering, der kan bliver rigtig mange dejlige og spændende middage ud af sådan en stor kalkun.

Store Landkalkuner